woensdag 30 januari 2013

TOP 5 ACCESSOIRES door Emsal en Kelly

Vandaag zullen we het hebben over de top 5 accessoires. Mensen kiezen de mooiste en kleurrijkste accessoires. Dan wordt dat in de top 5 gezet. Die wordt gekozen door de mensen die er op stemmen . Dit kan wekelijks of dagelijks . De favoriete accessoires zijn ringen, kettingen en handtassen, maar soms verandert dat. Dit hangt af van de periode, het seizoen en de mode. Daar wordt soms veel geld mee verdiend. Dit hangt af van het merk en de prijs en ook de kwaliteit van de accessoires. Als er korting of 1+1 gratis is, kan dat accessoire ook wel eens in de top 5 komen. De maker van de accessoires wordt soms beroemd. Soms komt hij of zij op TV. Er zijn ook andere top 5's. Die kunnen over mode , muziek en  e.d. gaan.

Onze top 5 is:
1) Handtassen
2) Oorbellen
3) Ringen
4) Kettingen
5) Armbanden

Wat is jouw favoriete accessoire? Laat het ons weten en reageer op dit bericht!

Op vrijdag 18 januari gingen we naar het shoppingcenter aan de Zuid en daar stelden we een paar vraagjes over accessoires aan toevallige voorbijgangers. De interviews kan je hieronder bekijken.
                    

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke opdracht .

    iedereen deed het super goed ik wil even vragen stop niet met deze blog ! Doe het hele schooljaar verder dankjee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!
    Mijn favoriete accessoires zijn broches of buttons (met leuke tekening, muziekgroep of... op).
    grtjs, Mevr. Proot

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tassen en ook nog oorbellen maar als ik een top 5 moet maken ; oorbellen , tassen , piercing's , en kettingen van chanel

    BeantwoordenVerwijderen